Одяг по фігурі Одяг по фігурі
Вагітність і пологи

Одяг по фігурі

Змін, яких зазнає ваше тіло під час вагітності та після неї, неможливо уникнути. Тому важливо переконатися, що речі, які ви носите, є практичними та зручними для вас протягом цього захоплюючого періоду.

На ранніх термінах вагітності зміни часто бувають не очевидними. Однак лінія талії може швидко розширюватися разом із розміром грудей. Якщо це так, то бандаж для вагітних стане чудовою інвестицією, яка буде корисною і після вагітності.

Крім того, важливо придбати якісний бюстгальтер, враховуючи зміни в розмірі грудей. На таки ранніх термінах не обов'язково купувати одяг для вагітних. Можете використовувати той одяг, який у вас є в гардеробі.

Найкориснішими предметами вашого гардеробу стануть речі з еластичної тканини. Штани на зав'язках, кардигани та футболки, які розтягуються стануть основними елементами гардеробу, які можна носити протягом усієї вагітності. Протягом періоду, коли ви не ще не захочете розказувати про свою вагітність і буде потрібно приховувати свій стан, вам підійдуть сукні-ампір та вільний верх.

На пізніх термінах вагітності ваш звичайний одяг навряд чи вам підійде. Замість того, щоб витрачати великі суми на одяг для вагітних, можна позичити одяг для вагітних у друзів або придбати на e-bay. У більшості мережевих магазинів також є відмінні лінійки одягу для вагітних, тож варто пошукати ті предмети, які вам підходять та влаштовують по ціні.

Ми пропонуємо вам придбати кілька ключових речей, які ви зможете носити протягом усього періоду вагітності, годування грудьми та поки не відновите форму, яку мали до народження дитини. Одягатися модно та відповідно до своїх форм можна, якщо знати декілька секретів. Ключовим принципом є нашарування різних форм, фактур та кольорів. Однак однією з проблем, з якою стикаються жінки більших розмірів, є пошук хорошого одягу для вагітних.

Однією з базових речей є штани з поясом, який відгортається, оскільки їхній еластичний пояс дозволить розмістити ваш животик, який продовжуватиме рости. Їх також можна носити після вагітності, щоб вмістити та підтримати вашу змінену форму. Серед рекомендованих речей також довгі майки або плаття без рукавів для нашарування, що особливо підійде для жінок із великими розмірами та вагітних, яким потрібна додаткова довжина.

Таке нашарування одягу є чудовим способом підкреслити та вигідно показати свій животик. Такий одяг також можна використовувати, щоб відвернути увагу від животика після того, як ви народили. Ці предмети також можна використовувати під час годування грудьми та до тих пір, поки ви зможете знову носити свій звичний одяг. На це може знадобитися кілька місяців, адже важливо переходити до режиму тренувань без поспіху. Ваші потреби та потреби вашої дитини стають пріоритетнішими, ніж розмір джинсів.

Протягом кількох місяців після пологів ви ймовірно побачите, що багато одягу, який ви носили на початку вагітності, можна надягати знову, як штани на зав'язках або сукні з талією в стилі ампір. Якщо ви годуєте грудьми, то без сорочки на запах вам не обійтися. Її можна нашаровувати з речами, які вже є у вашому гардеробі, наприклад, кардиганами чи сорочками. Варто інвестувати в темний верх, оскільки він поглинатиме будь-які просочення чи плями набагато краще, ніж тканина світлого кольору.

Якщо ваш бюджет занадто обмежений для нового одягу, тоді чудовим способом покращити ваш вигляд стануть аксесуари! Зробити це допоможуть шарфи, сережки або будь-яка красива біжутерія.

Коли йдеться про одяг для вагітних, завжди важливо спочатку врахувати свій комфорт, а потім переконатися, що ваш образ такий, який ви зможете носити після того, як народите дитину. У той час, коли ви будете заклопотані та недосипатимете, це стане чудовим способом забезпечити собі гарний вигляд та самопочуття.

Речі, які допоможуть вам одягатися відповідно до своєї фігури:

Ранні етапи вагітності:

  • Бандаж для вагітних

  • Бюстгальтер для мам

  • Штани на зав'язках

  • Кардигани

  • Еластичні футболки

  • Плаття в стилі ампір

  • Вільні топи

Пізніші етапи:

  • Штани для вагітних

  • Довгі майки

  • Сукня без рукавів

Після пологів:

  • Бюстгальтери для годування грудьми

  • Штани на зав'язках

  • Сорочка на запах

  • Кардигани

  • Топи з талією у стилі ампір

  • Сукні-максі

EmptyView