10 справ, з якими можна впоратися швидше 10 справ, з якими можна впоратися швидше
До року

10 справ, з якими можна впоратися швидше

Одягати малюка на прогулянку

Одягнути дитину – не найлегша завдання: через гіпертонус м'язів немовляті важко випрямити ручки і ніжки, а доросліші діти балуються і намагаються зняти з себе все, що здається незручним. Замініть складний одяг для вулиці сліпом – комбінезоном на кнопках. Він теплий, комфортний і надягається за секунди.

Допомагати малюкові заснути

Білий шум (рівні звуки дощу, вітру, вентилятора) заколисує дітей у віці до року і допомагає їм міцніше спати. Завантажте додаток для смартфона або планшета і включайте ці звуки малюкові.

Шукати речі для догляду за малюком

Ви живете у великій квартирі або власному будинку? Розставте в різних кімнатах коробки або кошики з підгузками, сухими і вологими серветками – і вони завжди будуть під рукою.

Готувати

Робіть заготовки для страв: нарізайте сирі овочі і м'ясо, а потім – діліть на порції і заморожуйте. Ще один спосіб економити час – складати меню на тиждень наперед і закуповувати для нього продукти. Так ви не будете щодня думати, що приготувати, і виходити в магазин за відсутніми інгредієнтами.

Робити покупки

Замовляйте продукти і товари для дому в інтернет-гіпермаркетах з доставкою. Зручно і зі знижкою можна замовляти підгузки на сайтах магазинів наших партнерів. Ви заощадите час, і вам не доведеться нести важкі пакети.

Підтримувати чистоту

Сучасна техніка – безцінний помічник для мами. Посудомийна машина і робот-пилосос помітно полегшують роботу по дому. Пристрої коштують чимало, але в сім'ях з маленькими дітьми такі покупки виправдовують себе.

Прибирати розкидані іграшки

Якщо малюк активно пересувається по квартирі і грається, то прибирати за ним іграшки кожен раз клопітно. Збирайте іграшки двічі на день – удень і ввечері.

Мити дитячі пляшечки

Якщо під рукою немає йоржика – візьміть вилку і обгорніть навколо неї губку для посуду. Щоб вимити соску, виверніть її навиворіт і промийте зсередини.

Очищати глянцеві поверхні

Видалити відбитки пальців та інші забруднення можна за пару секунд: капніть на паперову серветку трохи дитячого масла і протріть поверхню.

Заряджати смартфон

Буває, що мами захоплюються справами і про що-небудь забувають. Якщо перед виходом на прогулянку ви помітите, що смартфон розряджений, переведіть його в авіарежим і підключіть до зарядного пристрою – батарея зарядиться удвічі швидше.

EmptyView