Ігри з дітьми на пляжі Ігри з дітьми на пляжі
Від року до трьох

Ігри з дітьми на пляжі

Ліпимо пасочки

Пісочні ігри сприяють розвитку дрібної моторики, обов'язково візьміть із собою на пляж набір іграшок для пісочниці. Лопатці, відерку та формам будь-яка дитина знайде застосування.

Будуємо пісочний замок

Навіть деякі дорослі люблять робити пісочні фортеці на березі. Покажіть малюку головний принцип будівництва, поясніть, що пісок для пірамідки має бути вологим, а не сухим або мокрим. До будівництва пісочного замку можна підключити й інших діток.

Малюємо на піску

На вологому піску можна намалювати цілі картини (і зробити з ними оригінальні фото). Навіть у найменшого карапуза вийде залишити на піску сліди ніжок і ручок.

Ігри з водою

Вода маленьких дітей просто зачаровує. Дозвольте малюку носити воду дитячим відерком або лійкою, наприклад, в маленький круг-басейн. Досить купити найдешевший надувний міні-басейн. Також можна переливати воду з однієї ємкості в іншу, дитина буде задоволена і при роботі. Діткам старшого віку можна видати водні пістолети і розповісти, куди дозволено стріляти водою, а куди ні.

Збираємо мушлі та камінчики

Мушлі та дрібні білі камінці згодяться для подальших виробів своїми руками. Навчіть малюка вибирати, які мушлі підійдуть (цілі), а які ні (зламані, дрібні).

Прибираємо сміття

Прибирати навколишню територію – вельми корисне заняття, знадобиться лопатка і кульок для сміття. Допоможіть дитині з прибиранням, розкажіть, що смітити на пляжі не можна.

Ігри з м'ячем

Найпопулярніше заняття на пляжі – це ігри з м'ячем на суші та у воді. Можна перекидати м'яч один одному або штовхати його ногою. Якщо візьмете надувний м'ячик, то попросіть малюка допомогти його надути.

Ігри об'єднують, тому грайте разом з дитиною!

Вікторія Дідок

EmptyView