Відновіть свій фізичний та внутрішній стан за допомогою цього смачного рецепту.
Тропічний курячий салат
Цей рецепт свіжого літнього тематичного салату поєднує в собі тайські смаки зі свіжими нотками ананасу. Додайте півсклянки горіхів кеш'ю для додаткового збільшення кількості білка.
Інгредієнти
600 г курячого філе
3 склянки курячого бульйону зі зменшеною кількістю солі
1/4 ананаса, очищеного від шкірки, з видаленою серцевиною і нарізаного на тонкі шматочки
3 тонко подрібнені стебла зеленої цибулі
300 г помідорів чері, розрізаних навпіл
1 нарізаний кружечками огірок
1 склянка листя м'яти (свіжої)
150 г мікс листя салату
1/2 склянки смажених солоних горіхів кеш'ю
лайм
Приготування
1. Відваріть курку на середньому вогні протягом 20/25 хвилин. Дайте охолонути. Вийміть і подрібніть курку, покладіть у велику салатну тарілку.
2. Додайте до курки ананас, цибулю, помідори, огірок, м’яту та зелень салату. Акуратно перемішайте.
3. Подавайте салат з горіхами кеш'ю та дольками лайму.